Kita njogo filosofi bisnis teknologi utama, kualitas dhisik lan pelanggan dhisik.

Nyuwun pesenan

Sugeng Rawuh ing Perusahaan Kami

Babagan Kita

Hebei Hexi Carbon Co., Ltd. minangka perusahaan mandhiri skala gedhe sing ngasilake elektroda grafit. Alamat kantor dununge ana ing Handan, kutha sejarah lan budaya nasional ing Provinsi Hebei, China. Pabrikipun dununge ing Kabupaten Changxiang, Kabupaten Cheng 'an, Kota Handan, Provinsi Hebei, China. Jembar area 415.000 meter persegi lan duwe 280 pegawe.

  • factory

Paling Anyar Saka Warta Blog

  • Produk utama perusahaan kalebu graph200mm ~ Φ1400mm Elektroda grafit biasa, Daya dhuwur lan elektroda grafit daya dhuwur lan sapiturute. Produk elektroda garphite ditondoi kanthi kapadhetan akeh, resistensi spesifik kurang, kekuatan transversal dhuwur lan anti- kuat oksida ...
  • Pasar elektroda grafit, sing mudhun taun lalu, ngasilake akeh taun iki. "Ing paruh pertama taun iki, elektroda grafit biasane kurang." Amarga kesenjangan pasar ing taun iki udakara 100.000 ton, samesthine hubungan sing ketat antarane ...
  • 1, metode stripping mekanik Metode stripping mekanik minangka metode kanggo njupuk bahan lapisan tipis graphene kanthi nggunakake gesekan lan gerakan relatif antarane obyek lan graphene. Cara kasebut gampang dioperasikake, lan graphene sing dipikolehi biasane njaga struktur kristal sing lengkap. Ing taun 2004, t ...
  • Kabeh unit anggota: Saiki, pencegahan lan kontrol epidemi radhang paru-paru ing novel coronavirus wis mlebu periode kritis. Ing pimpinan Komite Pusat CPC sing kuat karo Komandan Xi Jinping minangka inti, kabeh lokalitas lan industri wis bergerak kanthi cara kabeh gabung ...

Gambar Pabrik

factory pictures02
factory pictures03
1 (18)
factory pictures03
factory pictures
factory pictures02
factory pictures06
factory pictures04
factory pictures05